YONEO betaalautomaat

NFC betalen in onbemande verkoopomgevingen

Behoefte aan een minder krachtige terminal dan de VALINA? Kies dan voor de YONEO betaalterminal.

De YONEO is een prima oplossing als je alleen kleine bedragen wilt afrekenen. Ook moet je het geen probleem vinden dat een gebruiker soms z'n maximale limiet van het aantal betalingen heeft bereikt en een pincode moet intoetsen.

Maar als je verwacht dat de meeste gebruikers toch over Apple Pay of Google Pay beschikken op hun telefoon, is de YONEO een goede oplossing.

Geen full color display nodig?

Als je je betaalterminal breder wilt inzetten dan alleen afrekenen is de VALINA de beste keuze. Je gebruikt de terminal meteen voor de dialoog met de gebruiker. Begeleidt je gasten met een gebruikersmenu of promoot actie-aanbiedingen.

Zo genereer je toegevoegde waarde als je verkoopoplossing van zichzelf geen scherm heeft en bespaar je meteen kosten.

Heb je al een scherm of is de dialoog zo eenvoudig dat aanwijzingen niet nodig zijn en wil je zo voordelig mogelijk alleen maar een bedrag laten afrekenen? Dan is de YONEO een slimme keuze.

Bedrijfszeker in alle omstandigheden

Krachtig, stevig en bedrijfszeker

Met de YONEO haal dezelfde topkwaliteit hardware in huis als de VALINA. De belangrijke certificeringen IK 09 en IP-65 staan garant voor vandaalbestendigheid en geschiktheid tegen weer en wind. De terminal is stof- en waterdicht.

Ook de YONEO is uitgerust met de meest voorkomende aansluitingen, waaronder MDB en RS-232 naar je applicatie. Voor communicatie met de buitenwereld is Ethernet en GPRS mogelijk.