Werken met high-end betaaltechniek?

Bij Q-Vend is dit dynamisch, uitdagend en nooit klaar!

Q-Vend is nieuw. Maar ook weer niet helemaal....

Voor Q-Vend was er Quality Equipment. Marktleider en expert in het begeleiden van een partnerkanaal dat behoefte heeft aan technische know-how. In 2012 is Quality Equipment overgenomen door het toenmalige ATOS Worldline.

Worldline is succesvol met pinautomaten en transactieverwerking voor winkels. Met de Valina heeft zij ook een superterminal voor de technisch complexere markt van onbemande verkoop zoals oplaadpunten en parkeer- en vendingautomaten. Deze wordt gedistribueerd door Q-Vend.

Q-Vend heeft zich volledig gespecialiseerd in dit veeleisende segment. Daar horen dus gedreven, klantgerichte en enthousiaste collega's bij.

Actuele Vacatures

Op dit moment heeft Q-Vend geen direct openstaande vacatures. Dit kan echter elk moment anders zijn. We zien regelmatig nieuwe behoeften ontstaan. De trap nemen we echter tree voor tree. Houd deze website dus goed in de gaten!

Werken bij Q-Vend is pionieren

Geen gespreid bedje, gaaf toch?

Wendbaar en flexibel

Q-Vend is een bedrijf waar jij ertoe doet. Je bent geen klein radertje in een multinational. We opereren dicht op de markt. Jouw bijdrage heeft direct invloed op de tevredenheid van onze klanten. We ontwikkelen innovatieve oplossingen met een klein team. Dat maakt ons wendbaar. Geen stroperige beslistrajecten of lange vergaderingen met veel stakeholders. Dit vraagt out-of-the-box denken en flexibiliteit. Dus moet je ook verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen.

Maar ook groot

Op ontwikkelgebied werken we nauw samen met het grote Worldline. Dat geeft toegang tot veel resources, ontwikkeltools, testsystemen. Kortom, Q-vend biedt een uitdagende wereld voor goed opgeleide en ambitieuze software-ontwikkelaars.

En prima bereikbaar

Q-Vend zit op een fijne (zicht)locatie langs de Rotterdamseweg in Ridderkerk. De bus stopt voor de deur en vanaf de A15 en/of A16 bereik je ons pand binnen 5 minuten. Het centrum van Ridderkerk biedt alle winkels voor een boodschap tussendoor.

Parkeergelegenheid is er op eigen terrein of gratis in de directe omgeving in "Donkersloot-Noord".

Voor onze klanten doen we alles!

Dat maakt jouw werk betekenisvol

Wat is er nou leuker dan werken voor klanten waarmee je een jarenlang partnership bereikt hebt of bezig bent te bereiken?

Dat willen we met mensen die onze passie delen, echte "drive" hebben en zich aangetrokken voelen tot onze cultuur. Dan ga je een leuke tijd tegemoet.

Lijkt ons bedrijf jou wat, maar zie je geen functie die bij je past? Deel gerust je c.v. met ons en vertel daarbij wat je ambities zijn. Misschien vinden we elkaar sneller dan je denkt.