Ons bedrijf

Ervaring en aandacht: de beste fundering

Waarom is Q-Vend jouw beste partner?

Met Q-Vend is er sinds enkele jaren weer een leverancier die weet wat een partnerschap inhoudt. Q-Vend focust 100% op een reseller netwerk.

Onder leiding van Wim Fahrner, oud directeur en eigenaar van Quality Equipment Benelux en ex-CEO van QE-Worldline, is bijna 30 jaar ervaring met betaalterminals in onbemande verkoopomgevingen met succes terug in de markt.

Q-Vend is opgericht om deze specifieke markt sneller, meer klantgericht en met een unieke en optimale focus te bedienen.

Hoe doen we dat?

De organisatie

We zijn een klein team, zonder onnodige schakels en processen. De kern bestaat uit software-developers, waardoor we kennis in eigen huis hebben. Elk van hen heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende vraagstukken in de markt van betaalsystemen. Q-Vend is dan ook niet zo maar een leverancier van betaalterminals maar volledig gespecialiseerd in onbemand afrekenen.

Q-Vend heeft directe ingangen bij de ontwikkelafdeling van Worldline. Zo profiteren we van de ontwikkelkracht van een groot bedrijf en voegen hier onze extra aandacht, service en flexibiliteit van een compacte klantgerichte organisatie aan toe.

Relatiebeheer

Wim Fahrner is voor veel dienstverleners geen onbekende. Deze weten hoe Wim 'een stapje harder lopen' vertaalt in daden. Wim zoekt naar de vraag achter de vraag en denkt in haalbare oplossingen. Maar ook problemen neemt hij serieus en weet hij de (vaak technische) prioriteit te geven die deze verdienen.

Product

In de betaalwereld evolueert technologie snel. Daarom zijn krachtige en veilige terminals essentieel voor de meest economische investering en businesscase voor jouw markt. De VALINA is zo'n betaalautomaat. Inmiddels heeft deze terminal ook bewezen een zeer hoge betrouwbaarheid te hebben.

Service en ondersteuning

Q-Vend levert 24/7 support. We monitoren je terminals in het veld en staan dag en nacht voor je klaar mocht er zich toch een storing voordoen. We denken op technologisch gebied met je mee en begeleiden je heel uitgebreid bij de implementatie van onze betaalautomaat in jouw oplossing.

Hier draait alles om onze partners

Alles draait om partnership

Wim en z’n team weten als geen ander hoe belangrijk een goed dealernetwerk is en vooral, waar een integrator behoefte aan heeft. Zijn eerste bedrijf is er groot mee geworden. Met Q-Vend is er weer een organisatie die weet hoe je partnerkanaal toegevoegde waarde biedt.

Als system integrator wil je je kunnen focussen op klanten. Je onderscheidt je van de concurrent met unieke features en dienstverlening. Hier heb je grip op! Een betaalterminal koop je in bij derden. Volledige grip op werking en service is er niet. Dus wil je kunnen vertrouwen op je partner. Bij Q-Vend kan dat weer.

Oog voor partner, eindklant én gebruikers

Grotere eindklanten eisen vaak inspraak in de keuze voor betaaltechnologie. Dat vereist specifieke kennis. Over marktontwikkelingen, toekomstvastheid, stabiliteit en support.

Q-Vend helpt je onbeperkt en stelt je in staat je klanten perfect te bedienen. We trainen je accountmanagers of gaan op verzoek zelfs mee bij gesprekken die de diepte ingaan. Gratis en vrijblijvend. Dan kun jij blijven focussen op jouw toegevoegde waarde.