Na Greenfleet 2019 is er nu de Vakbeurs Mobiliteit

Betalen voor laden blijkt een hot item!

Op het Greenfleet Event 2019 liet Q-Vend zien hoe haar Valina- betaalautomaat toegepast kon worden in een laadpaal. We waren best wel verrast over de grote belangstelling voor afrekenen. Tijdens het congres bleek het zelfs een serieus issue. De Vereniging Elektrische Rijders (VER) noemde de ondoorzichtige afrekenstructuur en het woud aan passen, abonnementen en tarieven een serieus probleem. Bovendien geven de meeste laadpalen geen realtime informatie over de kosten van een laadbeurt. Dit moet de rijder achteraf maar terugzoeken. Dat de Valina dit probleem kan helpen oplossen, zorgde op de stand voor een gezellige drukte van ontwikkelaars van laadoplossingen. En niet alleen bouwers van van elektrische-, maar ook die van Waterstof-laadstations.

Laden? Fijn, maar wel gebruiksvriendelijker graag!

De Valina is er!

En is de enige all-in-one- betaalautomaat, waarop je in een onbemande omgeving volwaardig kan pinnen

Acceptatie van bancaire passen en creditcards betekent dat je altijd kunt afrekenen. Da's handig wanneer je echt stroom nodig hebt en je komt bij een laadpaal die nou net niet bij jouw merk laadpas geaccepteerd wordt. Maar ook voor buitenlandse toeristen is dit een verademing en mooie service. En er is meer.

De Valina heeft krachtige processors en een vandaalbestendig touch-kleurenscherm. Naast het pinpad, kan de hele gebruikersdialoog hierop gepresenteerd worden. Die combinatie maakt de servicemogelijkheden eindeloos. Met de NFC-lezer kunnen, naast bankpassen en creditkaarten, alle laadpassen gelezen worden. Aparte techniek is niet langer nodig. Zelfs Apple Pay en andere diensten op basis van een mobiele telefoon, zijn mogelijk. Dit maakt de Valina de meest toekomstvaste betaaloplossing op de markt.

Kom je ook kennismaken met ons?

Kom op 27 en 28 november naar de Expo in Houten en drink een kop koffie met ons. Je vindt Q-Vend op stand 2.2.47.

Lees ons persbericht en kijk ook even op de website van de organisatie voor meer informatie! We hopen je te mogen begroeten!