Met de VALINA, is je vendingautomaat 24/7 geopend!

Meer gemak, minder vandalisme, meer omzet

Altijd en overal je producten afrekenen met alle betaalmiddelen

Vendingautomaten

Gemak, snelheid en alle betaalmiddelen

Automaten voor warme dranken-, snoep-, snack- en fris, inkt cartridges, bloemen; elke automaat waarin een product gekocht en afgerekend kan worden, is geschikt voor de VALINA. Je kunt de automaat neerzetten waar je wilt. In weer en wind, stoffige bedrijfsomgevingen; de VALINA werkt altijd. Betalen met bankpas of een eigen personeelspas? Met je telefoon? Het kan allemaal.

Altijd en overal afrekenen

Degelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren

24/7 monitoring

De VALINA voldoet aan de EVA-inbouwmaten en is eenvoudig te integreren met jouw automaat en applicatie. De sexy betaalautomaat is snel en eenvoudig te servicen en kan razendsnel uitgewisseld worden, ook zonder technische kennis.

Voor de koppeling met je applicatie, biedt Q-Vend een kant en klaar integrator-pakket. En natuurlijk alle ondersteuning door Q-Vend specialisten. Eenmaal in het veld kunnen updates remote plaatsvinden vanuit centrale service software. Deze software monitort de VALINA 24/7, zodat je verkopen ongestoord kunnen blijven verlopen. Een dreigende storing wordt opgemerkt en op afstand opgelost, vaak nog voordat deze zich daadwerkelijk voordoet.

Lees hier meer en download de leaflet.