Met de VALINA, is je vendingautomaat 24/7 geopend!

Meer gemak, minder vandalisme, meer omzet

Altijd en overal je producten afrekenen met alle betaalmiddelen

Vendingautomaten

Gemak, snelheid en alle betaalmiddelen

Automaten voor warme dranken-, snoep-, snack- en fris, inkt cartridges, bloemen; elke automaat waarin een product gekocht en afgerekend kan worden, is geschikt voor de VALINA. Je kunt de automaat neerzetten waar je wilt. In weer en wind, stoffige bedrijfsomgevingen; de VALINA werkt altijd. Betalen met bankpas of een eigen personeelspas? Met je telefoon? Het kan allemaal.

Altijd en overal afrekenen

NIEUW! De Q-Vend Cloud Kassa

Zo wordt koppelen wel heel eenvoudig

De Q-Vend Cloud Kassa maakt het koppelen van vrijwel elke vendingautomaat met de VALINA wel heel makkelijk. Koppel je vendingautomaat en de VALINA gewoon aan het internet.

De gebruikersdialoog met onder andere de product selectie wordt hierbij in de cloud geregeld zodat een integrator compleet ontzorgd is. Deze dialoog is per VALINA volledig vrij in te stellen. Hierdoor kan de VALINA zeer snel worden ingezet bij vrijwel alle vending situaties. Denk aan koffie-, snoep-, frisdrank,- en vers,- automaten, publieke wasmachines, wasboxen bij wasstraten, boerderij-automaten en noem maar op.

En extra interessant: Je bepaalt zelf hoeveel verkooppunten je aan één VALINA koppelt. Perfect wanneer je een vendingwand of rij wasmachines hebt. Eén VALINA is vaak al voldoende.

Wat als mijn automaat niet over de Cloud kan communiceren?

Geen probleem. Als uitbreiding op de Cloud Kassa hebben wij een Integrator Box ontwikkeld. Deze wordt verbonden met de aanwezige interface van de automaat. Automaat selecties (productkeuzes) in de Q-Vend Cloud Kassa worden naar een relais gestuurd dat vervolgens het bijbehorende product vrijgeeft.

Lees hier meer over de Q-Vend Cloud Kassa

Degelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren

24/7 monitoring

De VALINA voldoet aan de EVA-inbouwmaten en is eenvoudig te integreren met jouw automaat en applicatie. De sexy betaalautomaat is snel en eenvoudig te servicen en kan razendsnel uitgewisseld worden, ook zonder technische kennis.

Voor de koppeling met je applicatie, biedt Q-Vend een kant en klaar integrator-pakket. En natuurlijk alle ondersteuning door Q-Vend specialisten. Eenmaal in het veld kunnen updates remote plaatsvinden vanuit centrale service software. Deze software monitort de VALINA 24/7, zodat je verkopen ongestoord kunnen blijven verlopen. Een dreigende storing wordt opgemerkt en op afstand opgelost, vaak nog voordat deze zich daadwerkelijk voordoet.

Lees hier meer en download de leaflet.