Vers van de boer

Direct van producent naar consument

Bewust eten en drinken. Korte lijnen tussen producent en consument, biologische producten, gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Leveranciers die dit bieden, winnen in rap tempo de gunst van het publiek. De consument wil weten waar z'n eten vandaan komt. En dichter bij de oorsprong dan op de boerderij, kom je niet.

Nu kan die boer niet de hele dag mensen ontvangen en zijn waren zelf verkopen. Hij staat op het land of tussen zijn dieren en zorgt dat kaas, vlees, groente en fruit er komen. Dus zie je bij steeds meer boerderijen een mooi ingericht verkooppunt met superverse lekkernijen in een gekoelde automaat.

Economisch, bewust en leuk

En door betaalgemak ook nog eens super toegankelijk

Rechtstreekse verkoop betekent een extra bron van inkomsten en een eerlijke prijs voor de producten. De consument kan kennismaken met het originele product en met de veehouderij. De beleving van het uitstapje naar de boerderij, vaak samen met jonge kinderen, is een leuke ervaring. Ook vanuit agrarische kinderdagverblijven neemt de vraag naar melktaps toe.

Melktapautomaten staan stand alone of in combinatie met de verkoop van eieren, groenten en fruit. Ook gebruiken melkveehouders de melktaps als aanvulling op bestaande faciliteiten zoals een camping of zaalverhuur. Het is dan fijn als de bezoeker makkelijk kan betalen. Zonder dat hij passend muntgeld hoeft te hebben. Dat regelt de Valina betaalautomaat!

Holland Utrecht B.V.

Schakel tussen boer en consument

Holland Utrecht ontzorgt boeren met de Brunimat melkautomaten. Uitgerust met de Valina betaalautomaat kan iedereen die melk tapt, deze snel en gemakkelijk afrekenen. Alle bankpassen, creditcards, ApplePay via telefoon of AppleWatch. "Nee"-verkopen of zoeken naar wisselgeld is niet meer nodig.

Weten of een Melktap iets voor jou is? Neem contact op met Marc Gerards van Holland Utrecht B.V.. Weten hoe de Valina ook aan jouw automaat gekoppeld kan worden? Neem dan met ons contact op!