Hoe Libelnet de recreatiesector ontzorgt met de Valina

Libelnet is een toonaangevende ICT-dienstverlener voor de recreatiesector. Het bedrijf biedt voortdurend nieuwe functionaliteiten door systemen te koppelen of uit te breiden met nieuwe technieken. Zo profiteert een camping of recreatiepark altijd van de laatste ontwikkelingen. De 'Leisure Connect'- afdeling van Libelnet haalt nu ook het maximale uit de Valina- betaalautomaat.

Super eenvoudig je campingplek kiezen en betalen

Aan het eind van de dag wordt het druk aan de receptie. Gasten met een reservering en passanten staan in de rij. Hulp is dan welkom om iedereen na een lange reis snel in te kunnen checken.

Libelnets' Leisure Connect koppelt de Valina aan het camping-reserveringssysteem. Op de betaalautomaat regelt de gast het hele aanmeld-en afrekenproces. Zo is de Valina jouw extra 24/7- baliemedewerker.

Makkelijk reserveren en betalen voor faciliteiten

Hoe fijn is het wanneer gasten eenvoudig zelf faciliteiten op je park kunnen reserveren en direct afrekenen? Een uurtje tennis, badminton of de wellness? De klimmuur? Afijn, noem het maar.

Leisure Connect koppelt de Valina aan het reserveringssysteem. Simpel en toegankelijk. Gastvrij voor je klanten en fijn voor je medewerkers. Waar je de Valina plaatst, bepaal je natuurlijk zelf.

Libelnet ontzorgt

Q-Vend helpt mee

De roots van Libelnet liggen in de recreatiesector. Optimale gastvrijheid is hun missie. Gespecialiseerd in koppelingen. Aan reserveringssystemen of aan toegang, bijvoorbeeld bij de slagboom, verhuurobjecten of privé sanitair.

Zo heeft Libelnet de succesvolle applicatie Mijn Omgeving. Hierin zitten alle mogelijke maatwerkblokken, helemaal afgestemd op de processen van uiteenlopende recreatieparken en campings.

'Mijn Omgeving' helpt bij gast- en reserveringsgegevens, betalingen, op rekening betalen, toegangscontrole, animatieprogramma, bezetting, aanmelden van gasten, beheer door huiseigenaren en het instellen van notificaties.

Q-Vend helpt Libelnet met de Valina betaalautomaat. Door de gebruikersdialoog te verplaatsen naar de terminal, kunnen gasten zonder inzet van medewerkers van de camping, diensten reserveren en betalen.

Meer weten?

Maak kennis met Libelnet of met ons

Libelnet vertelt je graag alles over Leisure Connect en hun bijdrage aan gastvrijheid en efficiency. Kijk eens op de website. Heb je nu al vragen, neem dan contact op met ons of direct met Harold Stemkes, eigenaar van Libelnet.

Wil je weten hoe ook jij de Valina eenvoudig kunt koppelen aan jouw onbemande applicatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Q-Vend.