Vendingautomaten als bijdrage aan de 1,5 meter-economie?

Onlangs werd opnieuw duidelijk dat het COVID-19 virus ons voorlopig parten zal blijven spelen. Onze Minister President had het er, als boodschapper, moeilijk mee. Gezondheid en veiligheid staan echter voorop. Afstand houden blijft onvermijdelijk. Zeker zolang er nog geen uitzicht is op een breed verkrijgbaar vaccin.

Ondernemers zien altijd kansen. Ook bij tegenspoed is hun glas halfvol. Onze bedrijfssectoren en ondernemers zijn druk bezig met het bedenken van oplossingen om toch een zo maximaal mogelijk rendement te halen.

Voor veel ondernemers is deze crisis het laatste zetje om zich online te begeven met verkoop via een webwinkel. Maar niet alles kán online. Bovendien wíllen we niet alles online kopen. Ben jij leverancier van vendingautomaten? Dan kan ook jij een bijdrage leveren aan de business van veel ondernemers.

Wat kan een vendingautomaat toevoegen?

Meer dan je denkt!

Vrijwel iedereen kent vendingautomaten uit studietijd of bedrijfsleven. Een blikje fris, snoep- of snackreep hebben we allemaal wel eens uit de automaat gehaald. Maar in de afgelopen decennia is het aanbod enorm gegroeid. Ik denk aan inkt-cardridges, zuivel, brood, electronica, maandverband en medicijnen. Maar misschien biedt jouw bedrijf nog veel meer soorten vendingautomaten.

Een vendingautomaat is 24/7 beschikbaar

Dat vraagt kwaliteit en bedrijfszekerheid

Een groot voordeel van een vendingautomaat is de beschikbaarheid. Je verlengt de winkeltijd, zonder dat je erbij hoeft te blijven. Ok, dat geldt maar voor een beperkt aantal artikelen, maar toch.

Een onbemande verkoopautomaat moet daarom veilig en vandaalbestendig zijn. Veel automaten voldoen hier prima aan. Want als er iets is wat vandalisme in de hand werkt, is het een automaat die "buiten werking" staat of die halverwege een transactie weigert. Vroeger was het vooral het muntmechanisme dat storingen veroorzaakte. De overgang naar kaart-betaalterminals heeft hierin een enorme verbetering gebracht.

Met de Valina betalen je klanten veilig en storingsvrij

Niet elke betaalterminal blijkt geschikt om overal toe te passen. Vandalisme richt zich regelmatig speciaal op de betaalterminal. Maar ook regen en kou hebben invloed. Een automaat die regelmatig niet werkt, laat klanten afhaken. Je serviceniveau gaat omlaag en je mist keihard omzet.

Met de Valina kies je voor kwaliteit en dus continuïteit. De Valina werkt altijd. In regen, wind, bij min 20 graden en tijdens een hittegolf. De terminal is IP-65, water- en stofdicht. Door een uitgekiende positie van de kaartlezer is schade door inregenen of lekwater kansloos. Bovendien is de Valina zeer vandaalbestendig.

De betaalautomaat is glansrijk door de zware gebruikstesten van de Nederlandse Spoorwegen gekomen. Overal op en rond de stations zie je de Valina in verschillende soorten vendingautomaten verschijnen.

Hogere kwaliteit = lagere beheerskosten = meer continuïteit = meer klanttevredenheid

Heb je een vendingautomaat die bijdraagt aan de 1,5 meter economie van je klanten?

Maak dan kennis met onze betaaloplossing hiervoor

De 1,5 meter-economie zal voorlopig realiteit blijven. Hoewel een vendingautomaat alleen vast niet dé oplossing is, kan deze een prima bijdrage leveren aan de business van jouw klanten.

Wil je meer weten over de manier waarop de Valina hieraan kan bijdragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen (video)bellen of een afspraak maken waarbij we netjes op 1,5 meter van elkaar blijven.

Bel of mail ons voor een nadere kennismaking.