Q-Vend op Greenfleet Event 2019!

Nooit meer voor paal staan! Nu ook pinnen in het laadstation

De energietransitie zet de wereld van mobiliteit op z’n kop. Welke keuzes moeten gebruikers en aanbieders van auto’s en brandstoffen gaan maken? Tanken, waterstof of laden? Kom op 6 en 7 november naar het Greenfleet Event 2019 in Expo Houten. Greenfleet is onderdeel van de Tankstation Vakbeurs, het grootste evenement van Nederland en België voor tanken, carwash en mobiliteit. Op deze beurs laat Q-Vend de extra toegevoegde waarde zien van een geavanceerde betaaloplossing in laadvoorzieningen voor mobiliteit.

De meeste automobilisten staan positief tegenover elektrisch rijden. Iedereen wil graag z'n steentje bijdragen aan een beter milieu. Toch komt er nog een bezwaar naar voren: het afrekenen is lang niet altijd eenduidig en makkelijk.

Q-Vend laat in Houten zien hoe nu óók het betalen veel klantvriendelijker kan.

Aparte laadpas? Waarom geen bankpas?

Nu heb je voor het laden meestal nog een speciale laadpas nodig. Net als bij mobiele telefoons is er een woud aan aanbieders met verschillende tarieven. Zo'n pas is niet gratis. Je hebt er wéér een abonnement bij en wéér een extra pas in je portemonnee. Veel laadpassen hebben geen goede buitenland-dekking en toeristen lopen in ons land tegen dezelfde problemen aan. Acceptatie van laadpassen èn bankpassen (Maestro) èn creditcards in één betaalterminal zou ideaal zijn om echt iedereen toegang te geven tot jouw laadstation. En dàt is nou precies waar Q-Vend de perfecte oplossing voor heeft.

Tegenwoordig betaal je overal contactloos. Je houdt je bankpas even tegen de betaalautomaat aan. Meestal reken je af zonder pincode, maar soms mèt.

Waarom kan je dan niet zomaar elke contactloze betaalterminal in je laadoplossing zetten? Dat komt door de PSD2-regelgeving van de Europese banken. De uitgever van een betaalpas of creditcard mag maximaal 5 transacties van maximaal € 50,- per transactie, zonder pincode accepteren. Of een onbeperkt aantal transacties (van maximaal € 50,- per stuk), tot een cumulatief bedrag van € 150,-. Daarna móet de betaalautomaat om de pincode vragen.

Wanneer je bedenkt dat een laadbeurt van bijvoorbeeld een Audi e-tron of Tesla zomaar € 60,- kost, dan zou je telkens je pincode moeten gebruiken. En dàt kon geen enkele betaalautomaat. Tot de Valina!

Q-Vend laat zien dat contactloos betalen èn betalen met een pincode in één onbemande betaalautomaat kan. Tenminste, als je voor de Valina kiest. De Valina is de enige echte all-in-one betaalautomaat voor onbemande betaalomgevingen. Wat de regels van PSD2 naar de toekomst ook worden, met de Valina zit je altijd safe!

De Valina maakt laden nóg veel mooier

Q-Vend laat op het Greenfleet Event 2019 zien dat haar Valina-betaalterminal simpel, modern en kostenefficiënt kan worden toegepast. En... meer biedt dan afrekenen alleen.

Veel laadoplossingen hebben geen eigen display. Het laadstation kan nu gebruik maken van de techniek van de Valina betaalautomaat. Hierin zitten krachtige processoren en een vandaalbestendig touch-kleurenscherm. Deze combinatie maakt de servicemogelijkheden naar je klanten eindeloos.

Hiervoor biedt Q-Vend bij de Valina een Android-Developerskit aan. Hiermee maak je je eigen gebruikersdialoog. Denk aan de keuze van het laadpunt of melding van de laadlimiet. Maar ook voor narrowcasting met reclameboodschappen en speciale aanbiedingen is de Valina dé ideale oplossing.

Weten hoe dat ook in jouw toepassing kan?

Kom dan langs op onze stand en laat je verbazen.

Q-Vend ontzorgt je maximaal. Dat leggen we je graag uit tijdens het Greenfleet Event 2019.

Kom op 6 en 7 november een kop koffie bij ons drinken. Op stand G.203 vertellen we graag hoe we jou en je klanten echt helemaal ontzorgen. Kijk hier op de plattegrond waar we staan. Maken we kennis?