Q-Vend, resultaat van passie en kennis

Omdat jij jouw klant het best begrijpt

Met trots presenteren wij ons: Q-Vend B.V. Met een ongeëvenaard product: De VALINA, 's werelds eerste all-in-one onbemande betaalterminal, van Worldline. Wim Fahrner en zijn team staan helemaal tot je dienst.

Veel leveranciers van vending automaten, parkeeroplossingen kiosken, etc. zullen zich Wim nog heel goed herinneren. Als eigenaar van Quality Equipment; de belangrijkste leverancier van betaalsystemen en onbemande betaalautomaten in Nederland. Dit, tot de overname door (ATOS) Worldline in 2011.

Resellers en hun projecten stonden bij Quality Equipment altijd voorop. Met Q-Vend komt die missie opnieuw tot leven.

Hoe is Q-Vend ontstaan?

Wim is, na de overname, CEO van Wordline geweest, maar had het roer omgegooid naar managementadvies als zelfstandig ondernemer. Vanuit de goede relatie tussen Wim en de directie van Worldline en de wetenschap over wat er met Quality Equipment is bereikt, kwam het verzoek weer zo'n zelfde flexibele en specialistische organisatie op te bouwen. Maar nu met 100% focus op een resellerkanaal dat onbemande verkoopoplossingen levert aan eindgebruikers.

Waarom Q-Vend?

Resellers moeten de aandacht krijgen die zij verdienen

Worldline is een wereldspeler met processen, primair gericht op het verwerken van transacties en all-in contracten met winkeliers, retailers en kassa-leveranciers in deze markt. Meestal inclusief de bijbehorende betaalautomaten als de Yomani, Yoximo.

Onbemande betaalomgevingen en businesspartners vereisen echter, naast specialistische kennis en ervaring, heel andere processen. Daarbij is het een beperkte activiteit binnen de Worldline-organisatie. Zelf doen betekent een compromis. Dat is niet het beste voor de beoogde doelgroep.

Wat betekent Q-Vend voor jou als reseller?

Flexibel en zelfstandig met full support van een wereldspeler

Q-Vend biedt alle voordelen voor resellers en integrators, zonder de nadelen. Je hebt een vast aanspreekpunt, alle ondersteuning bij het koppelen en praat met mensen die jou en je business snappen. Q-Vend opereert los van de Worldline processen, maar heeft wel de volledige support en toegang tot alle resources van Worldline. Dus ook de ontwikkel-slagkracht in nieuwe oplossingen naar de toekomst.

Kennis maken?

Investeer eens een uurtje; er kan hoogstens een wereld voor je opengaan

Q-Vend staat helemaal voor je klaar. Wim zal zelf, zoveel mogelijk, als gesprekspartner fungeren. Dit, om jouw uitdagingen nog beter te kunnen begrijpen en de dienstverlening van Q-Vend optimaal aan te laten sluiten.

Investeer eens een uurtje tijd en deel je uitdagingen. Wij denken oprecht dat je met Q-Vend nog verder komt bij je klanten.