Betaald parkeren, maar wel klantgericht

Voor inwoners en toeristen altijd alle betaalmogelijkheden

Parkeren

Dynamisch en innovatief

Geen markt zo in beweging als die van parkeeroplossingen. Een grote, interessante markt, waarin snel en makkelijk betalen een belangrijke onderscheidend vermogen vormt voor exploitanten. Deze zoeken geavanceerde parkeersystemen. Met de VALINA verzeker je je van de meest geavanceerde onbemande, betaalautomaat van dit moment. Alle betaalmogelijkheden worden geaccepteerd.

Hoewel mobiele systemen als Yellowbrick, Parkmobile en Park-line, in Nederland deels zijn ingeburgerd, kunnen buitenlandse bezoekers hier niet mee uit de voeten. De VALINA is dus wel zo makkelijk, zeker met een internationaal publiek op luchthavens, stations, parkeergarages en op straat.

De VALINA is water- en stofdicht, vandaalbestendig en soepel te integreren in je parkeeroplossing. De VALINA biedt je een belangrijke toegevoegde waarde door kwaliteit van de terminal en de ondersteuning door Q-Vend.

De 24/7 monitoring biedt je eenvoudige service en snelle uitwisseling van informatie. Dat garandeert ongekende beschikbaarheid van je parkeeroplossingen in het veld. Waar je ze ook zet.

Parkeren draait ook om veiligheid, gemak en bedrijfszekerheid

Ondersteuning en continuïteit

Wat biedt Q-Vend je?

Integratie van de VALINA is eenvoudig. Een kant- en klare ondersteuningskit is beschikbaar. En natuurlijk staan de specialisten van Q-Vend voor je klaar. Dat is het grote voordeel van een partner die alleen aan integrators levert. Focus, bereikbaarheid en snelle hulp. Met de VALINA kun jij je op je eigen core focussen.

Met instelbare parameters en een geavanceerde beheertool, bemerkt Q-Vend een mogelijke verstoring vaak nog voordat deze zich daadwerkelijk voordoet. Veelal kan meteen, ook op afstand worden ingegrepen en het issue worden opgelost. Juist bedrijfscontinuïteit is waarschijnlijk de essentiële succesfactor om te kiezen voor jouw parkeerapplicatie. Laat je betaaloplossing dan geen onzekere factor zijn. Kies met de VALINA voor de beste technologie en de beste support!

Lees hier meer over de VALINA en download de leaflet.

De VALINA past in alle parkeersystemen