Wasservice die 24/7 open kan zijn?

Met de VALINA reken je altijd wit af

Wasmachines: service in openbare omgeving

Wasmachines vormen een groeiende service in openbare omgevingen. Natuurlijk ken je ze al van de camping, maar de vraag naar wasservice in woonplaats of zelfs kantooromgeving, neemt snel toe. Je ziet bijvoorbeeld steeds meer tankstations met een buitenopstelling van wasautomaten en drogers.

Voor de bewoners in de omgeving een uitkomst en voor de exploitant een manier om meer bezoekers te trekken. Randvoorwaarde is wel dat hij er geen omkijken naar heeft. Als leverancier en serviceverlener is dat precies hetgeen dat jij biedt. Maar je wilt dan zeker weten dat de betaalterminal en de service daarop van minimaal hetzelfde niveau zijn.

Precies dat haal je in huis met Q-Vend en de VALINA!

Eenvoudige integratie en maximale beschikbaarheid

Maar ook omzetverhogend!

De VALINA is geschikt voor vrijwel elke manier van afrekenen. Contact, contactloos en mobiel. Door het Android besturingssysteem en 2 krachtige ARM-processors, kun je ook eigen applicaties erop laten draaien. Daarbij blijft de VALINA razendsnel. Door de extreem lage storingsgevoeligheid en 24/7 monitoring op afstand, is de beschikbaarheid van je verkoopautomaat verzekerd.

Door de IK-09 en IP-65 certificering werkt de VALINA in elke situatie, ook bij wind en regen. Schoonmaken gaat dan ook erg eenvoudig, je hoeft niet bang te zijn voor schade aan de betaalautomaat.

Misschien wil je een klant meteen attenderen op de laatste aanbieding of waardepunten laten bijschrijven op een loyalty-pas. Met de VALINA heb je dit perfect in de hand.

Wil je het scherm van de VALINA gebruiken om aanbiedingen of andere content onder de aandacht te brengen? Met de geavanceerde audio- en video codering kun je tussen de transacties door jouw boodschap aantrekkelijk onder de aandacht brengen.

Meer techniek? Ga naar de VALINA- productpagina en download de leaflet.

Met de VALINA was je niet witter, wel makkelijker