De organisatie Q-Vend

Ervaring en aandacht: de beste fundering

Hier draait alles om onze partners

Nieuw, maar eigenlijk ken je ons al jaren

Meer dan 25 jaar ervaring komt terug in een nieuwe jas

Met Q-Vend is er weer een leverancier die weet wat een partnerschap inhoudt. Q-Vend focust 100% op een reseller netwerk. Onder leiding van Wim Fahrner, oud directeur en eigenaar van Quality Equipment Benelux en ex-CEO van QE-Worldline, komt ruim 25 jaar ervaring met betaalterminals in onbemande verkoopomgevingen terug in de markt. Met perfecte technische ondersteuning en gericht op jouw continuïteit bij je klanten.

Q-Vend is met de volledige ondersteuning van Worldline opgericht om deze specifieke markt sneller, meer klantgericht en met een unieke en optimale focus te kunnen bedienen.

Snel en wendbaar, gesteund met innovatie van een wereldspeler

Q-Vend; nieuw maar toch vertrouwd!

Klein, flexibel, maar met de continuïteit van een multinational

Nieuw; vanwege het product VALINA; de meest geavanceerde en beste inbouw-betaalterminal van dit moment.

Vertrouwd; met meer dan 25 jaar ervaring in levering van betaaloplossingen.

Q-Vend is niet zo maar een leverancier van betaalterminals maar vooral gespecialiseerd in onbemand afrekenen.

Q-Vend is een unieke combinatie van de zekerheid en continuïteit van een groot bedrijf in combinatie met de aandacht, service en flexibiliteit van een compacte klantgerichte organisatie.

Q-Vend onderscheidt zich door de hoogste beschikbaarheid te koppelen aan een zeer scherpe prijsstelling.

Q-Vend; eigenlijk kent u ons al. Met de Q van kwaliteit.​ ​

Alles draait om partnership

Wim en z’n team weten als geen ander hoe belangrijk een goed dealernetwerk is en vooral, waar een integrator behoefte aan heeft. Zijn eerste bedrijf is er groot mee geworden. Met Q-Vend wil hij weer een organisatie neerzetten die partners centraal zet.

Als system integrator wil je je kunnen focussen op klanten. Je onderscheidt je van de concurrent met unieke features en dienstverlening. Hier heb je grip op! Een betaalterminal koop je in bij derden. Volledige grip op werking en service is er niet. Maar als een klant niet kan betalen in jouw applicatie, spreekt hij jou daarop aan. Dus wil je 110% kunnen vertrouwen op je partner. Bij Q-Vend kan je dat weer helemaal. Een verademing!

Oog voor partner en eindklanten

Toegevoegde waarde

Commercieel geldt hetzelfde. Grotere eindklanten eisen vaak inspraak in de keuze voor betaaltechnologie. Dat vereist specifieke kennis. Over marktontwikkelingen, toekomstvastheid, stabiliteit en support.

Q-Vend biedt deze vrijwel onbeperkt en stelt je in staat je klanten perfect te bedienen. We trainen je accountmanagers of gaan op verzoek zelfs mee bij gesprekken die de diepte ingaan. Gratis en vrijblijvend. Dan kun jij blijven focussen op jouw toegevoegde waarde.