Dé bedrijfszekere betaaloplossing voor het OV

Met de VALINA stappen je reizigers altijd in

Comfort voor de reiziger staat voorop

Snel, veilig en altijd beschikbaar

Afrekenen in het openbaar vervoer moet snel zijn, veilig, gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Zeker in de spits wil je niet dat je reizigers last hebben van niet werkende of trage kaartverkoop bij automaten. Kies dan voor de VALINA, de meest geavanceerde all-in-one betaalautomaat op de markt.

De VALINA is geschikt voor vrijwel elke manier van afrekenen. Contact, contactloos en mobiel. Door het Android besturingssysteem en 2 krachtige ARM-processors, kun je ook een eigen applicatie erop laten draaien en eventueel een OV-pas.

Door haar extreem lage storingsgevoeligheid en 24/7 monitoring op afstand, is service snel en eenvoudig te verlenen en is de beschikbaarheid van je verkoopautomaat verzekerd. Dus geen boze reizigers meer!

De VALINA: steeds beschikbaar, altijd veilig!

Meer dan alleen productverkoop

Gebruik de VALINA bijvoorbeeld voor narrow-casting

Je klanten duidelijk attenderen op belangrijke informatie of waardepunten laten bijschrijven op een loyalty-pas? Met de VALINA heb je dit perfect in de hand.

Wil je het scherm van de VALINA gebruiken om aanbiedingen of andere content onder de aandacht te brengen? Met de geavanceerde audio- en video codering kun je tussen de transacties door jouw boodschap aantrekkelijk onder de aandacht brengen.

Lees hier alles over de VALINA en download de leaflet