Tankstations

Multi functionele service centers van de toekomst

Tankinstallaties

Je betaaloplossing maximaal toekomstvast

Als ontwikkelaar van tankinstallaties weet je dat het onbemand afrekenen van groot belang is. Het implementeren van een gebruiksvriendelijke en snelle betaaloplossing is ook kostbaar. Met die investering wil je zo ver mogelijk vooruit kunnen.

Met de krachtige en nieuwste techniek in de VALINA is toekomstvastheid gegarandeerd. Eenvoudige implementatie en IK09 en IP65-gecertificeerd. Daarmee is de VALINA vandaalbestendig en stof- en waterdicht voor probleemloos reinigen en bescherming tegen alle weersomstandigheden.

De VALINA accepteert alle betaalmethoden, dus "nee"- verkopen is nooit nodig.

Misschien wil je een klant meteen attenderen op de laatste shop-aanbieding of extra waardepunten laten bijschrijven op de loyalty-pas. Met de VALINA heb je dit perfect in de hand.

Wil je het scherm van de VALINA gebruiken om aanbiedingen of andere content onder de aandacht te brengen? Met de geavanceerde audio- en video codering kun je tussen de transacties door jouw boodschap aantrekkelijk onder de aandacht brengen.

Meer techniek? Ga naar de VALINA- productpagina en download de leaflet.

Het tankstation als service center

Jouw onbemande en service verhogende dienst is hier welkom

Het moderne tankstation is gericht op snelheid en gemak en vooral ontzorging. Op weg van of naar huis, de automobilist gebruikt het tankstation allang niet meer voor alleen brandstof.

Kleine boodschappen, lunch, koffie een tussendoortje, het gaat in één moeite door. Om efficiënter te opereren, maar wel maximale servicegraad te blijven bieden, worden steeds meer vending-voorzieningen onbemand ter beschikking gesteld.

Als leverancier van betaalde services op tankstations vergroot je je kansen door dit onbemand aan te bieden. Met wasautomaten bijvoorbeeld, een service die vooral bij stedelijk gelokaliseerde tankstations populair en succesvol is.

Tanken is de basis, de services maken het af

Wat biedt Q-Vend je hierin?

Niet alleen een betaalterminal

De krachtigste betaalterminal is kansloos zonder goede ondersteuning en service. Q-Vend monitort de VALINA 24/7 op correcte werking. De informatie uit de terminal is zodanig dat dreigende verstoringen worden opgemerkt en meestal zelfs op afstand kunnen worden voorkomen.

Integratie van de VALINA is eenvoudig en een kant- en klare ondersteuningskit is beschikbaar. En natuurlijk staan de specialisten van Q-Vend voor u klaar. Dat is het grote voordeel van een partner die alleen aan integrators levert. Specialistische kennis, bereikbaarheid en snelle hulp. Met de VALINA kun jij op je eigen core focussen.

Met de VALINA haal je het belangrijkste in huis voor jouw applicatie: bedrijfszekerheid en dus continuïteit. Voor je klanten waarschijnlijk het belangrijkste argument om voor jouw oplossing te kiezen.